Dificultate: usor
Timp preparare: 25 minute
Ingrediente pentru 3 persoane:
240 g spaghete
1 cutie sardine in ulei
1 ceapa
1/2 bucata ardei gras
1 catel de usturoi
350 ml suc rosii
2 linguri ulei
sare, piper, oregano
Mod de preparare:
Tocati ceapa marunt si puneti-o la calit in cele 2 linguri de ulei; dupa 3-4 minute adaugati si ardeiul gras. Lasati aproximativ 5 minute. Intre timp puneti apa pentru spaghete la fiert.
Zdrobiti cu o furculita sardinele si adaugati-le peste ceapa calita. Puneti apoi usturoiul tocat, sucul de rosii, sare, piper si oregano. Lasati pe foc mic aproximativ 15 minute.
Scurgeti pastele fierte si puneti-le peste sosul de rosii. Amestecati bine si mai lasati pe foc inca 2-3 minute.
Serviti fiebinti, cu parmigiano presarat deasupra. Pofta buna!
0 commenti:
Trimiteți un comentariu