Dificultate: usor
Timp preparare: 50 minute
Ingrediente:
4 oua
10 linguri lapte caldut
9 linguri ulei
12 linguri zahar
15 linguri cu varf de faina
2 plicuri zahar vanilat
1 plic praf copt
600-700 g visine fara samburi
600-700 g visine fara samburi
Mod de preparare:
Mixati ouale intregi cu zaharul si cele 2 plicuri de zahar vanilat timp de cateva minute. Treptat amestecati si uleiul, apoi laptele.
La sfarsit adaugati si faina amestecata cu praful de copt, folosind o lingura de lemn.
Aseazati deasupra visinele date prin faina.
Bagati tava in cuptorul incins, la foc mic . Dupa aoproximativ 35-40 de min scoateti prajitura si lasati-o la racit.
Pudrati cu zahar praf si taiati-o cubulete.
In loc de visine puteti folosi si alte fructe: caise, piersici, prune.
Sursa: forum culinar.ro
0 commenti:
Trimiteți un comentariu