Salam de biscuiti



Dificulate: usor
Timp preparare: 20 minute
Ingrediente:
500 g biscuiti
1 pachet margarina / unt
250g nuci
4 linguri cacao + pentru pudrat
400 ml apa
1 si 1/2 cana zahar
esenta rom
optional - stafide sau 4 linguri dulceata (caise, visine, piersici)



Mod de preparare:
Puneti apa si zaharul intr-o craticioara, pe foc.



Adaugati untul / margarina si lasati pana ce acesta se topeste complet.



Rupeti biscuitii in bucatele si tocati nucile, insa nu foarte marunt.



La biscuiti adaugati amestecul de apa si unt, nucile, esenta de rom, cele 4 linguri de cacao si optional, dulceata si stafidele. Amestecati bine. In cazul in care compozitia vi se pare prea moale mai adaugati biscuiti.



Pe o folie de aluminiu presarati un start de cacao.



Puneti din compozitia de biscuiti si rulati. Repetati pentru inca unul.



Dati la rece pentru cel putin 5 ore. Taiati felii, indepartati folia de aluminiu si serviti alaturi de o ceasca de cafea.